Nieuwe Niedorp – Paadje 8

Status: Verkocht onder voorbehoud
Plaats: Nieuwe Niedorp
Share

Wonen, hobby en werken in dit unieke object. Een vrijstaande modern ingerichte stolpboerderij met een schuur (circa 490 m2) en een tweede schuur (circa 190 m2).
De totale oppervlakte van het perceel is 10.297 m2 (1,02 ha).

Paadje 8 te Nieuwe Niedorp

• Vrijstaande stolpboerderij (bruto inhoud circa 761 m3) met sauna en nieuwe keuken (2018)
• Schuur 1 (oppervlakte circa 190 m2) met drie paardenboxen
• Schuur 2 (oppervlakte circa 490 m2) met o.a. een verkoopruimte en hobbyruimte
• Houtwerkplaats en showroom onder besluit bouw- en houtbedrijven milieubeheer
• Een uniek object met vele mogelijkheden
• Weiland naast en achter de gebouwen
• Vraagprijs € 739.000,– k.k. (oplevering in overleg)

Paadje 8 geeft al aan dat het object lekker landelijk is gelegen. U bereikt het object dan ook niet letterlijk via een paadje, maar via een strakke geasfalteerde brede weg met een daarnaast gelegen fietspad. Het toegangshek geeft al het gevoel dat u een voormalig agrarisch bedrijf betreedt. Via een eigen oprit bereikt u de stolpboerderij. De huidige eigenaren hebben veel tijd gestoken in het onderhoud en het moderniseren van de stolp. De rieten kap is deels in 2016 vernieuwd en er is isolerende beglazing aangebracht. Binnen is er een prachtige badkamer uit 2009 gebouwd. De nieuwe keuken is in 2018 geplaatst. Een eigen elektrische infrarood sauna zorgt voor een wellness aan huis. In de stolp zijn vier slaapkamers, waarvan één slaapkamer op de begane grond. Op de begane grond is ook een kantoor.
De stolpboerderij is verder sfeervol ingericht. Komt u zelf maar eens kijken?

Het unieke van de plek is dat er een gedeeltelijk bestemming wonen op rust. Dat betekent dat u er als particulier kunt wonen. Het weiland heeft een agrarische bestemming. Uniek is de toestemming van het in werking hebben van een houtwerkplaats en het hebben van een showroom. Voor deze activiteiten is in 2000 een milieuvergunning afgegeven. Op dit moment vallen de houtwerkplaats en de showroom onder het besluit bouw- en houtbedrijven milieu-beheer (zie bijlage).Vandaar het adagio “wonen, hobby en werken”. Waar vindt u zoiets in het landelijke gebied.

In het hart van Holland boven Amsterdam (circa 40 autominuten) ligt het gemoedelijke Nieuwe Niedorp gemeente Hollands Kroon. Een mooie landelijke omgeving met stolpboerderijen, groene weiden, sloten en vaarten. Nieuwe Niedorp ligt op korte afstand van het strand (Schoorl, Groet) en het IJsselmeer (Medemblik). Het dorp is voorzien van een modern winkelcentrum, drie basisscholen en een peuterspeelzaal. Verder bevinden zich in Nieuwe Niedorp veel sportfaciliteiten, zoals een golfbaan op drie minuten afstand. Het voortgezet onderwijs ligt op fietsafstand in Heerhugowaard, Alkmaar en Schagen.

Koopprijs: € 699.000,- k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Plaats: Nieuwe Niedorp
Postcode: 1733 NE
Bouwjaar periode: -1906
Waardering: goed
Waardering: goed
Aanvaarding: in overleg
Koopconditie: k.k.

Plattegronden