Andijk – Dijkweg 270

Status: Verkocht onder voorbehoud
Plaats: Andijk
Share

Aan de rand van het IJsselmeer, gelegen tussen Medemblik en Enkhuizen, een geheel vrijstaande schitterende villa met kas en vakantiehuis op eigen erf aan het water.

Let op: Voor dit object geldt een “BIEDEN VANAF PRIJS”.

• Vrijstaande villa (bruto inhoud circa 652 m3, bruto oppervlakte begane grond: circa 153 m2, bruto oppervlakte
begane grond en eerste verdieping circa 238 m2, bruto gebruiksoppervlak circa 225 m2) met 2.927 m2
ondergrond en tuin
• Slaapkamer en eerste badkamer op de begane grond
• Vakantiehuis met twee appartementen aan het water
• Hobbykas en een schuur
• Circa 55 km afstand van Amsterdam
• Op loopafstand van het centrum van Andijk en het IJsselmeer
• Bieden vanaf prijs € 738.000,– k.k.
• Oplevering in overleg

Het object Dijkweg 270 te Andijk ligt op circa 55 km afstand van Amsterdam en bestaat uit een vrijstaande schitterende villa die onder architectuur in 2009/2010 is gebouwd. Aan de voorzijde van de villa vindt u een veranda die aan twee zijden om de villa heen loopt. De villa heeft drie dakkapellen. De dakkapel aan de voorzijde geeft uitzicht over het IJsselmeer en aan de achterzijde kijkt u naar uw eigen ruime tuin een doorzicht naar de polder. De villa is generatieproof want op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met een kast en de eerste badkamer. Op de eerste verdieping is er een tweede badkamer en zijn er twee slaapkamers. Deze twee slaapkamers zijn eventueel te splitsen in vier slaapkamers. Vindt u het leuk om te tuinieren dan geeft het grote perceel zeker ruimte daarvoor. Een hobbykas staat al klaar voor de verse tomaten uit eigen tuin. Uw werktuigen en gereedschap plaatst u in uw eigen schuur. Verder staan er een bollenschuur uit circa 1850 op het perceel. Deze is door de huidige eigenaren geheel gerenoveerd en omgebouwd tot een vakantiehuis met twee appartementen met een inhoud van elk circa 111 m3. Voor het object Dijkweg 270 is door de gemeente voor het vestigen van een Bed & Breakfast een omgevingsvergunning verleend. Als u het slim aanpakt kunt u met de opbrengst van het vakantiehuis een groot deel van uw financieringslasten voor de aankoop van de woning betalen.

Het unieke van de plek is dat het rust uitstraalt. Uw kinderen een hut laten bouwen in een van de bomen. Enkele van deze appel- en perenbomen zijn meer dan 100 jaar oud. Lekker even vissen op uw eigen vlonder op het achterste gedeelte van uw land. Naar het strand of even de dijk over om te kijken naar het IJsselmeer bij de jachthaven Andijk of eens lekker eten bij restaurant “Het Kerkje” in Andijk. Het is allemaal mogelijk en op loopafstand. Kom eens een kijkje nemen?

Koopprijs: € 738.000,- k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Plaats: Andijk
Postcode: 1619 JE
Waardering: goed
Waardering: goed
Aanvaarding: in overleg
Koopconditie: k.k.

Plattegronden