Andijk – Cornelis Kuinweg 14

Status: Verkocht
Plaats: Andijk

Dit prachtig centraal gelegen agrarisch bedrijf ligt aan de rustige Cornelis Kuinweg te Andijk en bestaat uit een vrijstaande woning met één slaapkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping. In 2001 is er een aanbouw aan de woning gebouwd en is er op de eerste verdieping een nieuwe badkamer geplaatst.

Achter de woning staat een schuur met een oppervlakte van 360 m2 in gebruik als werktuigenberging, werkplaats en magazijn. Daarnaast staat een tweede schuur met een oppervlakte van circa 690 m2. Deze schuur is voorzien van twee koelcellen. Direct achter de schuur staat een broeikas met een oppervlakte van circa 800 m2. Uitbreiding van het agrarisch bedrijf is mogelijk, omdat het agrarisch bouwvlak momenteel ruim één hectare groot is.

Op het bedrijf worden momenteel circa 2,25 miljoen tulpen gebroeid en wordt er bruto 3 ha pioenen geteeld. In deze brochure gaan wij er vanuit dat u de pioenen overneemt. Indien u geen pioenen wilt overnemen, zullen wij zorgen dat de pioenen bij levering zijn gerooid. De huiskavel ligt in een blok achter de gebouwen. De percelen zijn goed bereikbaar, goed gedraineerd, hebben een afslibbaarheid van circa 35 tot 39 % en een humusgehalte van 3,8 %. Kortom een goede investering in uw toekomst!

Prijs: € 1.617.000,-
Bouwvorm: bestaande bouw
Plaats: Andijk
Postcode: 1619 PE
Bouwjaar: 1974
Onderhoud binnen waardering: redelijk tot goed
Onderhoud buiten waardering: redelijk tot goed
Aanvaarding: in overleg
Koopconditie: kosten koper