Amsterdam – Dorpsweg Ransdorp 68a

Status: Verkocht
Plaats: Amsterdam

TWEE VRIJSTAANDE WONINGEN MET EEN SCHUUR MET VIER PAARDENBOXEN EN 675 M2 ONDERGROND WONINGEN, ERF EN ONDERGROND SCHUUR

(Optie I: extra 2.500 m2 weiland met tweede schuur en buitenrijbak)
(Optie II: extra 2 ha weiland met eigen dam op de Durgerdammergouw)

• Grote vrijstaande woning (inhoud circa 464 m3)
• Tweede vrijstaande woning (inhoud circa 195 m3)
• Schuur met een bergruimte met zolder en vier paardenboxen
• Het perceel 415 heeft een oppervlakte van 675 m2
• Optioneel aansluitend optie 1 extra 2.500 m2 met tweede schuur en buitenrijbak
• Optioneel aansluitend optie II extra 2 ha weiland met eigen dam
• Unieke kans op een eigen paardenhouderij in Amsterdam
• Vrijblijvende aanbieding
• Vraagprijs € 1.125.000,– k.k. (exclusief optie I en II)

Dit is een unieke kans. Uw eigen paardenhouderij, bed & breakfast, hobbyboerderij of wonen met uw ouders of kinderen (kangoeroewoning) in het landelijk gebied op een steenworp afstand van Amsterdam. Het object ligt in Ransdorp en dit dorp is niet voor niets aangewezen als beschermd dorpsgezicht. De toren van Ransdorp steekt hoog uit boven het veenweide-gebied van Waterland. Zoekt u een woonplek op fietsafstand van Amsterdam met het gemoedelijke van een dorp, het vrije uitzicht over de weilanden en de mogelijkheid om uw passie of hobby uit te voeren, dan is dit wellicht uw plek.

De grote vrijstaande woning is pas in 1987 gebouwd in een stijl die past bij de overige woningen van het dorp. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer en de badkamer. Op de eerste verdieping heeft de woning twee slaapkamers en een aparte toiletruimte.

Aan de woning is een schuur aangebouwd. Deze schuur wordt door de huidige eigenaren gebruikt als opslagruimte. De zoldering met een houten vloer is te bereiken via een vaste trap. Achter de opslagruimte bevinden zich de paardenstallen. Er zijn vier paardenboxen.

De tweede woning is gebouwd in 1981. De badkamer vindt zich op de begane grond. De twee slaapkamers kunt u via een mooie draaitrap bereiken. De woning heeft een eigen tuin. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over de weilanden en het water.

Indien u meer land wil zijn er twee opties:
Optie I: u koopt een perceel erbij met een oppervlakte van circa 2.500 m2 (geschat). Dit perceel is te bereiken via een eigen brug. Op het perceel staat een vrijstaande houten berging. Verder kunt u paardrijden in uw eigen buitenrijbak. Wilt u nog meer land dan bieden, buiten optie 1 nog een volgende optie aan.
Optie II: u koopt een perceel weiland erbij met een oppervlakte van circa 2 ha. Dit perceel ligt achter de woningen van de Dorpsweg en heeft een eigen dam die uitkomt op de Durgerdammergouw

Prijs: € 1.125.000,-
Bouwvorm: bestaande bouw
Plaats: Amsterdam
Postcode: 1028 BR
Bouwjaar: 1987
Onderhoud binnen waardering: redelijk tot goed
Onderhoud buiten waardering: redelijk tot goed
Aanvaarding: in overleg
Koopconditie: kosten koper